Вторник | 24 Април 2018 | 2:16
Система за управление на бизнеса Тонеган

Сертификати

Водещ принцип за "Тонеган" ООД е предлагане на продукти и услуги с доказано качество. За целта дружеството работи по регламенти от система за управление на качеството и в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008.


2001г. В "Тонеган" ООД e внедрена и сертифицирана за съответствие с ISO 9001:2000 система за управление на качеството. Първият сертификат, под акредитацията на немския орган DAR, е издаден от Dasa Zert (сега подразделение на BVQI) през май 2001г.

2004г. Пресертификацията на системата за управление на качеството бе извършена през август 2004 г. от SGS България, под акредитацията на британския орган UKAS.

2007г. Пресертификацията на системата за управление на качеството бе извършена през август 2007 г. от SGS България, под акредитацията на британския орган UKAS.

Сертификати по съответствие с ISO 9001


 

 

2016 г. "Тонеган" ООД успешно премина одит и сертификация по метода IMP3rove* за управление и подобряване на иновационния мениджмънт част от политиката по качеството на дружеството.

*IMP3rove е специализиран инструмент за оценка на иновативния капацитет на фирми, разработен от AT Kerney и Европейската Комисия, собственост на IMP3roove academy.

IMP3rove - сертификат

"Тонеган" ООД е Microsoft Silver Application Development Partner  и ISV Partner


ТОНЕГАН ERP успешно издържа тестовете на Microsoft за ISV Solutions към VeriTest - Windows Client, SQL Server,
Windows Vista Compatible, Windows 7Compatible, Windows 8 Compatible.

Чрез програмата ISV Royalty, Тонеган продава Runtime Лицензи на MS SQL Server за използване с
ТОНЕГАН ERP.

Сертификати Microsoft


"Тонеган" ООД е оторизиран партньор на БиЕмДжи ООД

БиЕмДжи ООД е оторизиран дистрибутор на Microsoft (САЩ), Symantec (САЩ), Autodesk (САЩ), Adobe Systems (САЩ), Corel Corporation (Канада), Pantone (САЩ), ABBYY  (Украйна), Nero (Германия).

Като оторизиран партньор на БиЕмДжи ООД, Тонеган ООД има правата да разпространява оригиналните продукти на тези компании на територията на България.