Вторник | 24 Април 2018 | 2:20
Система за управление на бизнеса Тонеган

Нови продукти

02 Май 2017

Вирусна атака от името на НАП

ВНИМАНИЕ! Отново са се възобновили опитите за заразяване на компютри с вируса прикрити в прикачени файлове към имейли с подател Национална агенция по приходите.

цялата новина

08 Март 2017

Резервни копия в облака за защита от криптовируси

Напоследък криптовирусните атаки станаха все по-чести и все по-добре прикрити под формата на писма съдържащи фактури, товарителници, билети за прояви и др, билети за самолети, дори и документи от НАП и други държавни институции.

цялата новина

21 Юни 2016

До 200 хил. евро безвъзмездно финансиране по процедура „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“

Стартира процедура BG16RFOP002-2.002 „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020

цялата новина

28 Април 2016

Вертикално решение за автоматизация на търговската дейност

Софтуерно решение посрещащо специфичните нужди от автоматизация на процесите в търговските компании. Обхваща всички дейности по - снабдяване, логистика, управление на складове, управление на търговски обекти, продажби и разнос, счетоводство и финанси.

цялата новина

01 Април 2016

IMP3rovе - иновационен одит и сертификация

Тонеган ООД съвместно със специалисти от БТПП извърши одит на своята иновационна стратегия и мисия по метода IMP3rovе. Оценката се извърши в съответствие с новия европейски стандарт “Система за управление на иновации” CEN/TS 16555-1, който в България се разпространява от Българския институт за стандартизация.

цялата новина

25 Март 2016

Отново криптовируси разпространявани с имейли

Nemucod е добре познат при имейл атаките, като обикновено се съдържа архивирани файлове. Съдържанието е много добре описано и потребителите лесно се подлъгват, че става дума за фактури, съдебни документи или други важни документи. След отваряне на прикачения Java файл, автоматично се сваля и самия Nemucod на устройството.

цялата новина

29 Февруари 2016

ТОНЕГАН ERP - производството на млечни изделия

"ТОНЕГАН ERP за производството на млечни продукти" е вертикална реализация на продукта за планиране и управление на бизнеса ТОНЕГАН ERP за компании изкупуващи и преработващи сурово мляко в крайни млечни продукти или полуфабрикати. Това е софтуерно решение посрещащо специфичните нужди от автоматизация на процесите, отчетността и контрола на компаниите в млекопреработвателния бранш.

цялата новина

10 Февруари 2016

Промени в модул ДДС 2016 – ДДС за лични нужди

Промени в модул ДДС 2016 – ДДС за лични нужди

цялата новина

27 Август 2015

Нинахим ЕООД въведе нов модул „Производство“

"Нинахим” ЕООД е дружество с основна дейност разработка, производство и реализация на вододисперсионни, алкидни и акрилатни бои,лакове грундове, декоративни мазилки, безири, разтворители и др. С налагане на продуктите на Нинахим ЕООД на пазара и нарасналите изисквания към производството, мениджмънта на дружеството решава да разшири обхвата на използваната система за управление на бизнеса ТОНЕГАН ERP.

цялата новина

07 Май 2015

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ

Най-голямата българска верига магазини за хранителни стоки /магазини CBA/ управлява повече от 40 магазина, обслужващи около 100 000 семейства в 10 града в северна и североизточна България. Във веригата работят повече от 1000 служителя, като работното време на всеки обект е различно, а някой магазини работят и 24 часа в денонощието. Веригата претърпява експанзия и предизвикателствата пред мениджмънта нарастват с откриването на всеки следващ обект.

цялата новина

   next page »