Вторник | 24 Април 2018 | 2:15
Система за управление на бизнеса Тонеган

Новини

10 Февруари 2016

Промени в модул ДДС 2016 – ДДС за лични нужди

Промени в модул ДДС 2016 – ДДС за лични нужди

цялата новина

23 Декември 2015

Весели празници от Тонеган ООД !

Весели коледни и новогодишни празници на всички наши клиенти и партньори!

цялата новина

27 Август 2015

Нинахим ЕООД въведе нов модул „Производство“

"Нинахим” ЕООД е дружество с основна дейност разработка, производство и реализация на вододисперсионни, алкидни и акрилатни бои,лакове грундове, декоративни мазилки, безири, разтворители и др. С налагане на продуктите на Нинахим ЕООД на пазара и нарасналите изисквания към производството, мениджмънта на дружеството решава да разшири обхвата на използваната система за управление на бизнеса ТОНЕГАН ERP.

цялата новина

10 Август 2015

ТЪРСИМ ПРОГРАМИСТИ - Delphi, C#

Търсим ентусиазирани хора да се присъединят към екипа ни в гр. Добрич. Предлагаме обучение, стартиращо от основните понятия необходими ви за работа с изброените среди и езици до постигане на ниво, достатъчно за реално участие в развойния ни екип. ТОНЕГАН ООД е компания специализирана в разработка на бизнес софтуер. Продуктите на фирмата се разработват като Desktop и WEB базирани приложения, както и апликации за мобилни устройства.

цялата новина

07 Май 2015

УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ

Най-голямата българска верига магазини за хранителни стоки /магазини CBA/ управлява повече от 40 магазина, обслужващи около 100 000 семейства в 10 града в северна и североизточна България. Във веригата работят повече от 1000 служителя, като работното време на всеки обект е различно, а някой магазини работят и 24 часа в денонощието. Веригата претърпява експанзия и предизвикателствата пред мениджмънта нарастват с откриването на всеки следващ обект.

цялата новина

13 Януари 2015

Нормативни промени през 2015 г. касаещи ТРЗ и ЛС

На сайта на Tereza.bg може да прочетете информация за промените влизащи от 01.01.2015 касаещи трудовото законодателство в Р България. Някой примери: - Промяна на Наредба Н-8- бр. 100от 2014г. - Нова спецификация на файла за Декларация 1 - Промени в Кодекса за социално осигуряване (ДВ, бр. 107 от 2014 г.). Нов член 4б – Избор на осигуряване.

цялата новина

13 Октомври 2014

ТОНЕГАН ERP и TEREZA.BG - три примера

Участваме в новия 10-ти брой на списание CIO с тема на броя "Системи за управление на бизнеса". Представяме 3 примера от практиката ни (Case studies) през последната година.

цялата новина

04 Септември 2014

СУБ ТОНЕГАН - за хлебопроизводството

Система за управление на бизнеса "Тонеган" за нуждите на хлебопроизводителните предприятия

цялата новина

25 Март 2014

Мобилни продажби за Android устройства

В продължение на развитие на платформата СУБ "Тонеган", специалистите на Тонеган ООД разработиха приложение за мобилни продажби и заявки работещо с устройства с операционна система Андроид.

цялата новина

27 Януари 2014

Нормативни промени в трудовото законодателство - Tereza.bg

Какво трябва да се направи за 2014 г. Промени в Наредба Н-8 От 2014 г. файловете за Декларация 1 и Декларация 6 ще се подават едновременно и ще се прави засечка на сумите. В § 2а на Наредбата точно е описано как ще се изчисляват сумите на база различните видове осигурителен доход от файла за Декларация 1 и съответните проценти за осигуровки. След това получените суми се събират съобразно видовете полета в Декларация 6 и се сравняват.

цялата новина

« previous page   next page »